Menu Sluit

Mogen we voorstellen?

Mijn naam is Marjan de Putter. Al bijna 30 jaar ben ik getrouwd met Peter en samen hebben we 4 prachtige kinderen: twee zonen en twee dochters, in de leeftijd van 20 tot 28 jaar. We genieten van hun ontwikkeling en avonturen. Vorig jaar is onze oudste zoon getrouwd en we kijken uit naar de bruiloft van onze oudste dochter begin volgend jaar. Een bijzondere tijd voor ons gezin!
In 2008 hebben we Rotterdam verruild voor de wijk Amersfoort-Vathorst, waar we met veel plezier wonen. Onze jongste dochter woont nog thuis, samen met onze poes Lilly, wat ons huis altijd levendig en gezellig maakt.

Met ingang van 1 juli start ik als coördinator regio Amersfoort, waarbij ik de rol overneem van Esther Wessels. Ik ben dankbaar dat Esther de tijd neemt om mij in te werken, zodat ze de kennis en ervaring die zij in ruim vijf jaar heeft opgebouwd, goed kan overdragen. Ik verwacht dan ook dat de overgang soepel zal verlopen. Ik voel me het meest op mijn gemak in het gebied tussen mens en administratie, waar ik ook de meeste werkervaring in heb opgedaan. Mijn hart voor mensen stelt me in staat om hen te zien en goed voor hen te zorgen. Dankzij mijn zorgvuldige en resultaatgerichte aanpak loopt de organisatie (vaak) op rolletjes. Ik geniet ervan om dingen goed te doen en mooi te maken.

Zorgvuldige afstemming en samenwerking zijn de kracht van de Rustplek en beginnen bij elkaar persoonlijk leren kennen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen te werken, zodat we met elkaar van betekenis kunnen zijn voor mensen in een kwetsbare fase van hun leven.