SchelpReactie gast

“Tijdens mijn verblijf heb ik de belofte ‘Welkom Thuis’ echt ervaren! Het was een goede combinatie tussen rust, tijd voor mezelf en goede gesprekken voeren.”

Reactie gast

“We came from the USA tot the Netherlands to play waterpolo, but we had no idea of all the amazing and kind people we would meet along the way. I cannot thank you enough for opening your home to us and allowing us to feel at home, even half way around the world.”

Reactie gast

“Thank you that a Hungarian and a Moldavian helped bij 2 Germans discoverd the Netherlands. After the time spending in your house we decided to stay in Amersfoort.”

Reactie gast

“Nu ik in mijn eigen – totaal niet ingerichte – huis zit, realiseer ik me des te meer wat een uitkomst het was dat ik een rustplek in jullie huis vond. Het hielp om rustig te wennen aan het voor mezelf zorgen en koken. Door de open en ontspannen sfeer voelde ik me direct bij jullie op mijn gemak.”

Reactie gast

“Vielen Dank für eure Tips, für eure Zeit und für eure Gastfreundlichkeit. Es war schön bei euch. Was wichtig ist, ist nicht die Menge, sondern die Qualität wie man die Zeit verbringen kann.”

Reactie gast

“Ik kan niet goed omschrijven wat het voor mij heeft betekend om bij jullie rustplek te mogen verblijven. Ik ben er echt tot rust gekomen voor wat betreft de hectiek waar ik in zat. Nog steeds is er hectiek, maar door mijn verblijf bij jullie ben ik in mezelf tot rust gekomen, zodat ik de hectiek heb overleefd en weer aankan. Hoe triest de situatie ook is. Ik moet door. Het was voor mij echt fijn om een eigen plek te hebben waar ik me kon terugtrekken als dat nodig was, om te kunnen praten als daar behoefte voor was, om me even geen zorgen te maken over een onderkomen.”