Vertrouwenspersoon

Hannie Stehouwer

e-mail Hannie Stehouwer: hannie.stehouwer@planet.nl

Hannie Stehouwer is de vertrouwenspersoon van De Rustplek. Ze is onafhankelijk, onbevooroordeeld en niet in dienst van De Rustplek. De vertrouwenspersoon heeft geheimhoudingsplicht. Dat wil zeggen dat wat er wordt verteld niet binnen de organisatie zonder toestemming bekend mag worden. Items die bespreekbaar zijn: discriminatie, ongewenste omgangsvormen, seksuele intimidatie, schending van privacy, etc.. De vertrouwenspersoon is bereikbaar via e-mail. In alle gevallen wordt de vraag/klacht vertrouwelijk en persoonlijk behandeld.

Het Kernteam

Jutta

Kom zoals je bent. Welkom thuis!

‘Jij bent zo kostbaar in mijn ogen, zo waardevol, en ik houd zo veel van je dat ik de mensheid geef in ruil voor jou, ja alle volken om jou te behouden’  (Jesaja 43:4)

Udo

Ik wil open staan voor mensen, die op zoek zijn naar rust en zingeving. Dit met de nodige geduld en met een oog voor de gebrokenheid van mensen.

‘Heeft niemand u veroordeeld? (…) Ik veroordeel u ook niet,’ zei Jezus ‘Ga naar huis, en zondig vanaf nu niet meer.’ (Johannes 8:10)

Wiebe & Rosanne

‘Er is jou, mens, gezegd wat goed is, je weet wat de Heer van je wil: niets anders dan recht te doen, trouw te betrachten en nedrig de weg te gaan van je God.’ (Micha 6:8)