Menu Sluit

“Een kamer in een gastvrij huis om even tot rust te komen”

Samen met betrokkenen van Aalsmeer over Hoop en Buurthuis Salvatori zijn we bezig om in de Merenstreek (Aalsmeer, Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep, Lisse, etc.) een lokaal Rustplek-initiatief op te starten. Hiervoor zoeken we gastgezinnen en vrijwilligers die mee willen helpen. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar merenstreek@derustplek.nl.

Gastgezin worden? 

Woon jij in de Merenstreek? Kijk je wel eens naar je huis en denk je: ik heb ruimte over, ik zou daar iemand mee kunnen helpen, maar ja … hoe, wie en wat? Het kernteam van De Rustplek Merenstreek is op zoek naar jou. Wij bieden je goede begeleiding als je je huis (tijdelijk) openstelt voor mensen die om diverse redenen niet meer thuis kunnen wonen. We weten dat er ook in de Merenstreek mensen zijn. Geïnteresseerd? 

Als vrijwilliger ondersteunen? 

Naast gastgezinnen zoeken we ook nog mensen die zich in willen zetten om dit initiatief verder uit te rollen. Krijg je energie van de opstartfase van een project en heb je zo’n 2 uur per week beschikbaar om je in te zetten? We zoeken vrijwilligers die een rol in de matching tussen gast en gastgezin op zich willen nemen. Ook ondersteuning op administratief gebied is welkom.

Contactgegevens Stichting De Rustplek Merenstreek

We komen graag met u in contact! Doordat veel van ons werk door vrijwilligers wordt uitgevoerd -die dit werk naast hun betaalde baan doen- zijn wij het best te bereiken via ons email adres of via onderstaand contactformulier.

E-mail:

Merenstreek@DeRustplek.nl