Menu Sluit

Onze nieuwe coördinator voor ‘losse’ gastgezinnen stelt zich voor

Ik ben de coördinator voor de losse gastgezinnen in heel Nederland. Wanneer jij je huis openstelt voor een gast, begeleid ik je graag met alles wat daarbij komt kijken.

Mijn naam is Annebeth, ik ben heel gelukkig getrouwd en heb een prachtige dochter.

In mijn dagelijks leven loop ik graag samen op met mensen waar ik iets voor kan betekenen. De Rustplek vind ik een prachtige plek om mijn steentje aan bij te dragen. En samenwerken met mensen die het verschil in de maatschappij willen maken, daar word ik blij van  

Ik wil er graag voor je zijn. Of het nu is om te onderzoeken of ‘gastgezin zijn’ bij jou/jullie past, of om je te begeleiden wanneer je hebt besloten om je huis open te stellen. Meedenken, luisteren en coördineren – dat is wat ik gráág doe.